*Узгоджено
Начальник Одеського міського управління Держпродспоживслужби в Одеській області Пудрик Д.В.

*Затверджено
ФОП Гребньов С.А.

*Погоджено
Директор Міжнародної академічної школи Одеса
Опара Н. Г.
Понеділок
Парний тиждень міс. (1,3)
Сніданок:

  • Сніданок Сухий з кип'яченим молоком
  • Сендвіч з маслом вершковим листом салату і сиром
  • Яйце відварене
  • Печиво, Випічка
  • Фрукти свіжі(яблука)
  • Чай з цукром та лимоном
Обід:

  • Віта (морква, родзинки, яблука)
  • Борщ український з квасолею
  • Біточок Домашній (Св/гов) нат.жарен.
  • Каша гречана з вершковим маслом
  • Пампушки з часником 50г
  • Компот із свіжих фруктів
Вівторок
Парний тиждень міс. (1,3)
Сніданок:

  • Вермішель відварена з вершковим маслом
  • Куряча грудинка тушкована з червоним соусом
  • Салат Весна із зеленню, помідорами та огірками свіжими та олією
  • Печиво, Випічка
  • Фрукти свіжі (банани)
  • Чай з цукром та лимоном
Обід:

  • Ікра кабачкова до 15.10 / Ікра з буряків після 15.10
  • Суп овочевий із цвітної капустою з кур.фрикад.
  • Хек запечений (філе)
  • Рис Басматі відварений з маслом вершковим
  • Хліб
  • Компот із свіжих фруктів
Середа
Парний тиждень міс. (1,3)
Сніданок:

  • Йогурт «Растішка» з фруктовим наповнювачем
  • Макаронні вироби запечені з сиром
  • Круасан з джемом
  • Печиво, Випічка
  • Фрукти свіжі
  • Чай з цукром та лимоном
Обід:

  • Весняний з Б/К або пекін.капусти з помідорами та огірками
  • Суп-локшина дом.з кур.фрікад.
  • Бефстроганів із телятини
  • Горохове пюре
  • Хліб
  • Компот із свіжих фруктів
Четвер
Парний тиждень міс. (1,3)
Сніданок:

  • Запіканка сирна з фруктовим соусом
  • Круасан з курячим стейком, помідором і маслом слив.
  • Печиво, Випічка
  • Фрукти свіжі(ківі)
  • Какао
Обід:

  • Салат з помідорів з квасолею або горошком та цибулею
  • Рисовий суп з фрикадельками теляч.
  • Котлета рибна / Бедро куряче в соусі Чілі
  • Картопля запечена
  • Хліб
  • МОРС яблучно-ягідний (Ябл, Смор, Мал)
П'ятниця
Парний тиждень міс. (1,3)
Сніданок:

  • Скрамбл 100г
  • Котлета куряча (Біточок курячий)
  • Круасан з джемом
  • Фрукти свіжі (мандарини)
  • Чай з цукром та лимоном
Обід:

  • Салат із квашеної капусти та яблук з олією
  • Борщ червоний (буряк)
  • Бризоль з м'ясним фаршем (свин/ялович)
  • Паста у томатному соусі
  • Хліб
  • Компот із свіжих фруктів
Понеділок
Непарний тиждень міс. (2,4)
Сніданок:

  • Каша рисова з кип'яченим молоком
  • Лаваш із сиром Сулугуні, помідором та зеленню
  • Печиво, Випічка
  • Фрукти свіжі
  • Чай з цукром та лимоном
Обід:

  • Весна салат
  • Овочевий суп з вермішеллю і кур.фрикад.
  • Тефтелі м'ясні у білому соусі
  • Вермішель відварена з вершковим маслом
  • Хліб
  • Компот із свіжих фруктів
Вівторок
Непарний тиждень міс. (2,4)
Сніданок:

  • Омлет
  • Куряча відбивна
  • Салат Весна із зеленню, помідорами та огірками свіжими та олією
  • Круасан із джемом
  • Фрукти свіжі
  • Узвар
Обід:

  • Ікра кабачкова до 15.10/Салат з буряка та яблук після 15.10
  • Суп гороховий
  • Наггетси рибні
  • Картопля тушкована з цибулею та томатом
  • Хліб
  • Компот із свіжих фруктів
Середа
Непарний тиждень міс. (2,4)
Сніданок:

  • Йогурт «Растішка» з фруктовим наповнювачем
  • Філе куряче з помідором у лаваші
  • Яйце відварене
  • Печиво, Випічка
  • Фрукти свіжі (апельсини)
  • Чай з цукром та лимоном
Обід:

  • Салат Здоров'я з квашеної капусти та буряків з олією
  • Борщ український
  • Печеня по-дом. зі свин.
  • Пампушки з часником
  • Компот із свіжих фруктів
Четвер
Непарний тиждень міс. (2,4)
Сніданок:

  • Ліниві вареники в сметанному соусі
  • Сендвіч з маслом вершковим, помідором св. Біточком Домашнім (зі свинини)
  • Печиво, Випічка
  • Фрукти свіжі
  • Какао
Обід:

  • Огірки м/с
  • Суп-локшина дом.з кур.фрікад.
  • Рулет рибний з яйцем / Наггетси курячі
  • Рис Басматі відвареної з маслом вершковим
  • Хліб
  • МОРС яблучно-ягідний
П'ятниця
Непарний тиждень міс. (2,4)
Сніданок:

  • Пюре картопляне з курин фрикадельками / Вареники з картоплею
  • Манний пудинг
  • Печиво, Випічка
  • Фрукти свіжі
  • Чай з цукром та лимоном
Обід:

  • Літній салат з Б/к або пекін.капусти свіжий
  • Борщ червоний
  • Рулет м'ясний з яйцем і цибулею зеленою
  • Кус-Кус із маслом вершковим АБО Макарони БОЛОНЬЄЗЕ (фарш св/гов)
  • Хліб
  • Компот із свіжих фруктів
<<< Головна сторінка